Setmana Santa a Barcelona? Recés a la Ciutat a Casp i nova proposta al Casal Loiola

Una pregària a l'Església dels Jesuïtes del carrer Casp de Barcelona

Com ja és habitual, durant la Setmana Santa l’Església dels Jesuïtes del carrer Casp de Barcelona oferirà el programa Recés a la Ciutat, que es va iniciar ja fa més de 10 anys i que ha tingut una molt bona acollida. A les celebracions litúrgiques s’afegeixen diversos moments de pregària i meditació bíblica, que aquest any seran conduïts pels jesuïtes Llorenç Puig, Jesús Renau i Oriol Tuñí.

Aquesta és una iniciativa organitzada conjuntament per l'Església del Sagrat Cor (Jesuïtes de Casp) i el centre d'estudis Cristianisme i Justícia. L'objectiu de fons és connectar tot allò que els cristians celebren i recorden aquests dies amb la realitat del món d'avui i, molt especialment, amb els més desfavorits.

D’altra banda, aquest any és novetat la proposta que es fa des del Casal Loiola, al carrer Balmes 138 de Barcelona, on també es faran les celebracions i pregàries de Dijous i Divendres Sant i la Vetlla Pasqual. Trobareu més informació d'aquesta proposta i els horaris a la web del Casal: www.casalloiola.org

Data de la notícia: 
18 de Març de 2013
Arxius Adjunts

Notícies relacionades

Jesuïtes de Catalunya - c/ Roger de Llúria 13, 08010 Barcelona - tel. 93 318 37 36 - jesuites@jesuites.net