La Fundació La Salut Alta de Badalona celebra el seu desè aniversari

La Fundació La Salut Alta de Badalona acaba de celebrar el seu desè aniversari. Ho ha fet amb un acte commemoratiu, el passat dijous 23 de gener, que va comptar amb la participació d'educadors, familiars, infants i joves vinculats al centre.

L'entitat forma part del sector social dels Jesuïtes de Catalunya i el seu orígen, ara fa 10 anys, es troba en l'impuls i la voluntat de la comunitat de jesuïtes que resideixen al barri i de la comunitat cristiana de la Capella de Sant Joan Baptista. 

La Fundació La Salut Alta s'ocupa d'atendre infants, joves i famílies del barri de la Salut Alta de Barcelona. Una de les seves activitats principals és el reforç escolar dirigit a infants i joves en situació de risc d'exclusió i a través del qual s'atenen més de 30 infants cada tarda. També s'organitzen activitats d'educació en el lleure, com els casals i les colònies d'estiu. Però la Fundació La Salut Alta també realitza projectes amb adults, com el FAR (Formació, Acompanyament i Relació), que s'adreça sobretot a dones. 

A través d'aquest vídeo podreu conèixer millor la Fundació La Salut Alta.

Data de la notícia: 
27 de Gener de 2014

Jesuïtes de Catalunya - c/ Roger de Llúria 13, 08010 Barcelona - tel. 93 318 37 36 - jesuites@jesuites.net