Vetlla a Montserrat i pelegrinatge a Manresa 2020

De 03 de Abril de 2020 fins a 04 de Abril de 2020

Et convidem a una experiència diferent: refer les passes d’Iñigo de Loiola que de soldat va esdevenir pelegrí. Farem una vetlla nocturna davant la Mare de Déu de Montserrat per, l’endemà, baixar caminant cap a la Cova de Manresa, seguint el camí ignasià. Tres hores de pregària i sis de camí per trobar-te amb tu, amb els altres i amb Déu.

Aquest curs ens afegim a la celebració de l'Any Espinal. Aquest jesuïta nascut a Sant Fruitós del Bages va desenvolupar un compromès servei d'església a Bolívia en favor de la fe que brolla de la justícia. El recordareu per poemes com "Gastar la vida" o pel fet de donar nom a la Fundació del centre d'estudis Cristianisme i Justícia. Enguany fa 40 anys que fou assassinat i el seu poble natal celebra l'Any Lluís Espinal. Per això, hem cregut oportú que les seves paraules i el seu compromís pels Drets Humans inspirés, amb Sant Ignasi de Loiola, la nostra Vetlla-caminada. 
 
La sortida és divendres a les 19:30h, davant Palau Reial de Barcelona. L'endemà a les 18:00h es surt de Manresa novament cap a Barcelona.

Informació i inscripcions: dguindulain@gmail.com

Més informació al document adjunt.

Organitza: 
Jesuïtes Catalunya
Arxius Adjunts

Jesuïtes de Catalunya - c/ Roger de Llúria 13, 08010 Barcelona - tel. 93 318 37 36 - jesuites@jesuites.net