Tres jesuïtes reben l'ordenació sacerdotal a l'Església del Sagrat Cor de Barcelona

El dissabte 30 de juny el Cardenal Arquebisbe de Barcelona, Mons. Lluís Martínez Sistach, va presidir la celebració de l’ordenació presbiteral dels jesuïtes Òscar Fuentes, Luis Miguel Muñoz i Pau Vidal. Concelebraven el P. Provincial de la Companyia de Jesús a Catalunya, Lluís Magriñà, el P. Superior de la Residència del Sagrat Cor, Pere Borràs, i molts companys jesuïtes i preveres.

L’Església dels Jesuïtes del carrer Casp de Barcelona es va omplir de familiars i amics que van voler acompanyar i compartir aquesta celebració amb els tres nous preveres que, després d’un llarg procés de formació des de la seva entrada al noviciat de la Companyia de Jesús, emprenen ara una nova etapa en la que, com han expressat ells mateixos, aprofundeixen en la seva vocació de jesuïta.

En la seva homilia, el Cardenal ha dit que “la crida que els nostres tres germans han experimentat és fruit de l’amor del Senyor envers ells” i ha recordat també que “us ha escollit a vosaltres per a la vocació religiosa i sacerdotal, però ens ha escollit a tots i a cadascú per a una vocació, per a realizar un servei als germans, a l’Església i al món”. També s’ha dirigit als familiars dels tres jesuïtes, recordant que “les famílies cristianes són el millor seminari per a les vocacions sacerdotals”.

Pau Vidal, arquitecte, va entrar a la Companyia de Jesús fa 12 anys. Després de completar la seva formació els darrers anys als Estats Units, treballarà, a partir del setembre, amb el Servei Jesuïta als Refugiats a l’Àfrica. Per la seva banda, Luis Miguel Muñoz, llicenciat en pedagogia, dirigirà la Fundació Migra Studium, entitat de la Companyia de Jesús a Barcelona dedicada a l’estudi dels fenomen de les migracions i a l’acompanyament de persones immigrades. I Òscar Fuentes, mestre i llicenciat en Antropologia Social, està completant els seus estudis d’especialització en Pastoral a la Universitat Pontificia Salesiana de Roma.

Data de la notícia: 
03/07/2012
Arxius Adjunts

Jesuïtes de Catalunya - c/ Roger de Llúria 13, 08010 Barcelona - tel. 93 318 37 36 - jesuites@jesuites.net