Recés a la ciutat, aquest any des de Manresa

Els jesuïtes del Centre d'Espiritualitat Cova Sant Ignasi de Manresa han preparat el Recés a la ciutat

Des de fa més de 10 anys, l’Església dels Jesuïtes del carrer Casp, al centre de Barcelona, acull en aquestes dates el “Recés a la ciutat”, una proposta impulsada per la mateixa Església de Casp i el centre d’estudis Cristianisme i Justícia per viure la intensitat de la Setmana Santa, integrant celebracions litúrgiques i sessions de reflexió i pregària.
 
Aquest any, la situació excepcional en què ens trobem, ha capgirat també la manera de viure i celebrar la Setmana Santa, obligant-nos a buscar nous formats i nous espais per compartir la vivència d’aquests dies, sense sortir de casa.
 
El Recés a la ciutat es manté, convertint-se aquesta vegada en un Recés a casa, que es podrà seguir online i que tindrà molt present la situació de pandemia i confinament que ens aclapara.
 
Les reflexions del Recés les han preparat els jesuïtes de la comunitat de la Cova Sant Ignasi de Manresa. Concretament els jesuïtes David Guindulain, Carles Marcet i Xavier Melloni ens acompanyen al llarg d’aquests quatre dies i ens proposen algunes pautes per viure en to orant aquests dies en què recordem les hores més intenses de la vida de Jesucrist i, per això també, les hores més transcendents del nostre caminar com a creients i com a Església.
 
El Recés a ciutat es pot trobar cada dia de Dijous Sant a Diumenge de Resurrecció a partir de les 10.00h, en format vídeo a l’Instagram jesuitescat. Les podeu també descarregar en format de text en aquest enllaç.
 
Aquesta activitat s’integra dins de la programació que la Companyia de Jesús a Catalunya porta a terme aquests dies i que inclou retransmissions dels oficis de la Setmana Santa, reflexions, activitats per a famílies amb infants o trobades per joves. El conjunt d’aquestes propostes s’ofereix a través de les nostres diverses plataformes online i xarxes. Ho podeu seguir a través del web www.pregaria.cat, l’Instagram jesuitescat i el nostre canal Youtube.
 
Data de la notícia: 
08 de Abril de 2020

Jesuïtes de Catalunya - c/ Roger de Llúria 13, 08010 Barcelona - tel. 93 318 37 36 - jesuites@jesuites.net