Pregar on-line

No és un tòpic dir que el nostre temps és de profundíssim canvi. La tradició espiritual ignasiana va néixer i es va desenvolupar en èpoques com la nostra. Aquest canvi ens facilita eines que ens poden ajudar a trobar llocs i espais per a la interioritat i la pregària, enmig de l’atapeït ritme de vida actual. És per això que la Companyia de Jesús promou diverses iniciatives per posar les noves tecnologies al servei de la pregària i l'evangelització. 

A Catalunya, amb l'ajuda de persones i grups vinculats a diversos col·lectius cristians, promou www.pregaria.cat, un lloc web de recursos de pregària en català, útil tant per la pregària personal com per les persones i col·lectius que necessiten materials per desenvolupar la seva tasca educativa o pastoral. Els continguts del web estan units per uns mateixos lligams: una espiritualitat vinculada i compromesa amb la realitat i amb la quotidianitat, però són molt variats i s’adapten a públics diversos. Entre d’altres, s’hi pot trobar des de senzilles pregàries amb dibuixos per a infants, fins a pregàries per a joves motivades per cançons de la música més actual.

I el web www.rezandovoy.org, promoguda per la Companyia de Jesús a Espanya, us proposa una pregària diària en àudio per a descarregar o escoltar on-line.

Jesuïtes de Catalunya - c/ Roger de Llúria 13, 08010 Barcelona - tel. 93 318 37 36 - jesuites@jesuites.net