Pàdel Solidari a benefici del Centre Sant Jaume

Una vuitantena de jugadores i jugadors es van donar cita el passat diumenge 20 d'octubre al club Star’s Padel de Cornellà en la V edició del Torneig de Pàdel Solidari a benefici del Centre Sant Jaume de Badalona, entitat que forma part del sector social de la Companyia de Jesús a Catalunya.
 
Entre inscripcions, aportacions voluntàries de Pista 0 i els diners de la rifa, es van aconseguir recaptar 4.230 euros que aniran destinats íntegrament a finançar els diferents projectes que realitza l’entitat.
 
Malgrat l’amenaça de pluja, el sol va acompanyar durant tota la jornada a les 41 parelles que van disputar el Torneig. Al final del dia, el director del Centre Sant Jaume, Grau Usseti, no podia sentir-se més content. "Estem molt agraïts a tothom: a l’Associació d’Antics Alumnes i a l’AMPA de l’Escola Jesüites Sarrià-Sant Ignasi perquè es deixen la pell en l’organització d’aquesta jornada esportiva i solidària; als propietaris del Club Star’s Pàdel perquè ens cedeixen aquestes magnífiques instal·lacions i a la trentena de voluntàries i voluntaris que cada  any ens donen un cop de mà. Res de tot això seria possible sense elles i ells". 
 
Data de la notícia: 
22 de Octubre de 2019

Jesuïtes de Catalunya - c/ Roger de Llúria 13, 08010 Barcelona - tel. 93 318 37 36 - jesuites@jesuites.net