L'exposició "Som migrants", a Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi

Es pot veure a l'escola fins el 9 de març

L'exposició "Som migrants", que ha recorregut ja més de 25 ciutats de l'estat espanyol, es pot veure aquests dies a l'escola Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi.

Consta de més de 30 fotografies realitzades per una vintena d'artistes procedents de diversos països i que mostren la travessia d'homes i dones a través de les fronteres. Per a moltes d'aquestes persones, creuar les fronteres suposa el somni d'aconseguir un futur millor, però no saben que les fronteres de somnis i esperances es transformen en llocs on impera el drama i el conflicte.

L'exposició està promoguda per l'ONG de la Companyia de Jesús Entreculturas, el Servei Jesuïta a Migrants-Mèxic i el Servei Jesuïta a Migrants-Espanya, que han volgut mostrar el rostre, les mans i la mirada de les persones que decideixen emigrar i es troben amb llargs camins on impera la por i la violació dels drets humans. La mostra també dóna visibilitat a la tasca que el Servei Jesuïta als Migrants realitza en algunes d'aquestes zones. 

A través de les imatges, les entitats promotores de l'exposició volen contribuir a promoure una cultura de l'hospitalitat i l'acollida, recordant que totes les persones som migrants, ja que la migració és i ha estat present d'alguna manera a la vida de cadascú de nosaltres.

Es pot visitar "Som migrants" a l'escola Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi fins el 9 de març. L'acollida d'aquesta exposició a l'escola s'emmarca en el campanya que està realitzant l'alumnat de Secundària a l'entorn de les migracions.

Data de la notícia: 
02 de Març de 2017

Jesuïtes de Catalunya - c/ Roger de Llúria 13, 08010 Barcelona - tel. 93 318 37 36 - jesuites@jesuites.net