L'Esplai Sant Ignasi de Lleida celebra el seu 40è aniversari

Imatge de la celebració del 40è aniversari de l'Esplai Sant Ignasi de Lleida

L'Esplai Sant Ignasi de Lleida celebra, durant aquest curs, el seu 40è aniversari. I ho està fent d'una forma molt especial, amb quatre grans esdeveniments que simbolitzen les quatre dècades de funcionament: primer va ser una xocolatada amb els infants, joves i famílies de l'esplai, i aquest cap de setmana ha tingut lloc el segon moment de celebració: una festa amb les companyes i els companys dels diversos esplais de Lleida. El mes de maig es farà una gran festa amb una trobada de dos dies i finalment, el mes de juny, tindran el seu moment els qui són i han estat monitors i monitores de l'esplai, per compartir junts una trobada fent un cim. 

Aquest dissabte més de 350 infants i joves i 70 monitores i monitors han participat a la celebració compartida amb els esplais de Lleida. La jornada va comptar amb diversos jocs i activitats i no va faltar el pastís d'aniversari i el fi de festa amb múscia i animació.

L’Esplai Sant Ignasi, des de fa 40 anys, és un servei d'educació en el lleure de la Parròquia de Sant Ignasi de Loiola, de Lleida. Porta a terme les seves activitats gràcies a la tasca educativa i voluntària d’un equip de monitores i monitors que destinen el seu temps, les seves ganes i intervenen educativament per ajudar a viure una experiència de temps lliure amb sentit als infants i joves que els envolten. 

Durant el curs proposa diferents activitats com les tardes d'esplai, els casals de Nadal o les colònies i campaments d'estiu. 

El centre forma part de la xarxa JELL, que aplega els centres d'esplai vinculats a la Companyia de Jesús a Catalunya.

Data de la notícia: 
12 de Març de 2018

Jesuïtes de Catalunya - c/ Roger de Llúria 13, 08010 Barcelona - tel. 93 318 37 36 - jesuites@jesuites.net