L'amistat com a clau del misteri pasqual

Adolfo Ch√©rcoles acompanya el Rec√©s a la Ciutat a l'esgl√©sia del jesu√Įtes del carrer Casp de Barcelona

El jesu√Įta andal√ļs Adolfo Ch√©rcoles ser√† l'encarregat aquest any d'acompanyar el "Rec√©s a la Ciutat", que comen√ßa el proper dijous 18 d'abril a l'esgl√©sia dels jesu√Įtes del carrer Casp de Barcelona. Es tracta d'una proposta que compta amb m√©s de 10 anys de recorregut i una molt bon acollida i que ofereix a les persones que passen la Setmana Santa a la ciutat de Barcelona la possibilitat de viure la intensitat d'aquests dies,¬†integrant les celebracions lit√ļrgiques i unes sessions de reflexi√≥ i preg√†ria.
 
Ch√©rcoles √©s especialista en espiritualitat ignasiana i ha treballat tota la vida en la missi√≥ obrera i amb el poble gitano. Tamb√© va viure durant uns anys amb el poble guaran√≠ a Paraguai i Argentina. Una traject√≤ria que connecta plenament amb l'esperit del Rec√©s a Ciutat, organitzat conjuntament per l'Esgl√©sia del Sagrat Cor (Jesu√Įtes de Casp) i el centre d'estudis Cristianisme i Just√≠cia, on l'objectiu de fons √©s connectar tot all√≤ que els cristians celebren i recorden aquests dies amb la realitat del m√≥n d'avui i, molt especialment, amb els m√©s desfavorits.
 
L'amistat ser√† el fil conductor de les sessions del Rec√©s, recorrent diversos moments en qu√® Jes√ļs s'hi refereix: en el Sant Sopar, dirigint-se a Judes i amb els deixebles d'Ema√ļs. Aquestes meditacions guiades, de la m√† d'Adolfo Ch√©rcoles, tindran lloc dijous sant al vespre, despr√©s de la celebraci√≥ de l'Eucaristia, i divendres i dissabte sant al mat√≠, a partir de les 11.30h. Es poden consultar els horaris de les meditacions i les celebracions del Rec√©s a la Ciutat¬†en aquest enlla√ß.
 
Modalitat virtual
 
Aquest any, per les persones que no puguin assistir al Rec√©s en la seva modalitat presencial, es posa a disposici√≥ la modalitat virtual del Rec√©s a la ciutat, per tal de poder descarregar les meditacions a trav√©s de la web de Cristianisme i Just√≠cia. Es tracta de les meditacions de Dar√≠o Moll√†, tamb√© jesu√Įta, escrites l'any 2006 per√≤ que tenen plena vig√®ncia i profunditat. L'enlla√ß √©s aquest: Rec√©s de Setmana Santa 2019
 
Data de la not√≠cia: 
17 de Abril de 2019

Jesu√Įtes de Catalunya - c/ Roger de Ll√ļria 13, 08010 Barcelona - tel. 93 318 37 36 - jesuites@jesuites.net