"La paraula persona ha d'anar sempre al davant", diu Alberto Barrera en l'inici de curs de l'IQS

La Dra. Rosa Nomen, el Dr. Pere Regull i el P. Alberto Barrera. (Foto: web d'IQS)

"Aquest és un acte entranyable per a mi. Fa aproximadament 35 anys jo també estava assegut on ara seieu vosaltres i avui em reincorporo de nou al centre com a director general IQS al cap de tant de temps”. Amb aquestes paraules saludava el Dr. Pere Regull, nou director general IQS, als nous alumnes d’IQS School of Management i als d'IQS School of Engineering, el passat 14 de setembre.

El Dr. Regull va destacar el privilegi que suposa per als estudiants i per a les activitats de la mateixa institució el fet d’estrenar les instal·lacions del nou edifici IQS que s’inaugurarà oficialment al novembre: “Sou una promoció que s’incorpora en un moment de canvi i d’expansió amb un nou edifici, amb noves aules, material nou i amb un nou pla estratègic que es posarà en funcionament aviat”.

A l’acte de benvinguda d’IQS School of Management també hi van participar el seu degà, el Dr. Jesús Tricás, i el seu tutor, el P. Juan Andrés Llauger, així com la professora de comunicació i cordinadora d'ADE de primer curs, M. Àngels Portabella. El Dr.Tricás va subratllar la importància de l’esforç en obtenir unes bones notes: “Com bé ha dit el Dr. Regull, no heu d’apuntar als aprovats, no busqueu el cinc”.“Fomentar l’emprenedoria i la creació de negocis és l’objectiu principal d’IQS School of Management, però no només formem excel·lents directius sinó que també formem excel·lents persones”, va afegir el Dr. Tricás, que va reiterar que els valors com el comportament i l’ètica són primordials a IQS.

Pel que fa a l’acte de benvinguda d'IQS School of Engineering hi han participat el director general IQS, Dr. Pere Regull, la seva degana, la Dra. Rosa Nomen, i el vicepresident el patronat de l'IQS, el P. Alberto Barrera. La Dra. Nomen va encoratjar els nous alumnes: "Us felicito perquè heu escollit IQS, un centre centenari fundat per la Companyia de Jesús i fundador des de fa més de 20 anys de la Universitat Ramon Llull. Un centre on posem tot el nostre coneixement perquè aprengueu a aprendre, perquè treballeu pel futur, perquè sigueu creatius i innoveu, perquè sigueu emprenedors i sempre treballeu en paràmetres de fe i de justícia." Finalment, el P. Barrera va resumir la benvinguda amb una especial referència al logo d’IQS precedit per les tres paraules: Persona, ciència, empresa. “La paraula persona ha d’anar sempre al davant perquè a IQS tenim en compte els valors humans, ètics i cristians per sobre de tot”.

Més informació: Web d'IQS

Data de la notícia: 
17 de Setembre de 2012

Jesuïtes de Catalunya - c/ Roger de Llúria 13, 08010 Barcelona - tel. 93 318 37 36 - jesuites@jesuites.net