La Fundació Salut Alta ens convida a "deixar petjada" perquè tots els infants participin a les activitats d'estiu

L'entitat engega la campanya #Motxilla2018

L’estiu és una de les èpoques de l’any en què es fa més visible la bretxa d’oportunitats entre infants, ja que no tots els nens i nenes tenen assegurat el dret a l’educació en el lleure com a espai d’aprenentatge, socialització i creixement personal. És per això que la Fundació Salut Alta, entitat del sector social de la Companyia de Jesús que treballa acompanyant infants, joves i famílies al barri de La Salut de Badalona, engega un any més la campanya #Motxilla2018 amb l’objectiu de reivindicar les activitats de lleure i aconseguir finançament a partir de petites aportacions perquè tots els infants i joves del barri puguin gaudir de les activitats d'estiu. 
 
El poder de les microdonacions
 
La campanya té com a lema aquest any "Fes que la teva inscripció deixi petjada". L'entitat vol aconseguir 5.000 euros per fer possible els dos casals d'estiu, els quatre dies d'acampada i els set dies de colònies que s'organitzen per a més de 100 infants i joves. I ho vol fer sumant microdonacions: per una banda, de qualsevol persona que vulgui participar i fer la seva aportació a títol personal, i d'altra banda, comptant amb la col·laboració amb entitats de lleure agermanades, per tal que en les seves inscripcions a les activitats d'estiu, s'oferixi a les famílies la possibilitat d'aportar-ne un petit percentatge a la Salut Alta. 
 
Aquesta campanya es duu a terme des de 2013, sempre amb molt bona acollida. El barri de La Salut de Badalona, amb unes 20.000 persones, només compta amb dues entitats que promoguin aquest tipus d'activitats. La Fundació Salut Alta acull infants i famílies en situació de vulnerabilitat i risc d'exclusió, i els acompanya en els seus processos socioeducatius. L'entitat recorda que la participació a les activitats de lleure és una petjada que marca la vida dels infants i joves, i resulta fonamental per al seu desenvolupament i creixement personal. 
 
Més informació i com col·laborar al web de la Campanya #Motxilla2018: deixa petjada!
Data de la notícia: 
07 de Juny de 2018

Jesuïtes de Catalunya - c/ Roger de Llúria 13, 08010 Barcelona - tel. 93 318 37 36 - jesuites@jesuites.net