"Junts hem arribat més lluny"

Activitats diverses van omplir el barri de La Salut de Badalona

Un any més, el barri de La Salut de Badalona ha pogut gaudir d’un dels únics actes festius i lúdics realitzats a la zona, celebrant la Diverfesta de la Fundació Salut Alta.

Concebuda com una festa oberta i integradora, de tots i per a tots, i en línia del lema d’enguany “Junts podem arribar més lluny”, és rellevant destacar la participació dels infants, voluntaris, professionals i famílies vinculades amb l’entitat tant en la preparació com la realització, així com el treball en xarxa amb diverses entitats o col·lectius.

D’aquesta manera, la Diverfesta s’iniciava el dissabte 21 de maig a les 10h del matí a la Plaça Antonio Machado amb diversos estands amb varietat de tallers, tast de menjars d’arreu del món, espais oberts d’opinió i photocall, i jocs per a totes les edats. En especial, cal destacar el furor el racó de henna, dinamitzat per mares d’infants de la Fundació, i l’èxit que van tenir els jocs de fusta gegants cedits per l’Òmnium Cultural de Badalona. A les 11h s’obria un nou espai, un taller de circ a càrrec dels membres de la companyia Circulant, que va fer despertar l’interès pels malabars a molts nens i nenes! Una hora més tard, la plaça gaudia d’unes actuacions de hip hop realitzades pel grup de competició “Black Coffee” i, per últim, una animació infantil tancava el matí de festa fent cantar i ballar a tots els participants.

Una oportunitat per "donar vida" al barri

La Fundació Salut Alta, organitzadora de la festa, es mostra molt satisfeta per la seva consolidació, i en valora especialment l'oportunitat que iniciatives com aquesta suposen per donar vida a un barri que, encara ara, es troba mancat d’oportunitats lúdiques d'aquest tipus. L'entitat agraeix la col·laboració i la participació de totes les persones que van ser presents en aquesta edició de la Diverfesta. 

La Fundació Salut Alta és una entitat sense ànim de lucre que forma part del sector social de la Companyia de Jesús. Té per finalitat ajudar en el desenvolupament de la població del barri a través de l’educació, oferint especial atenció als infants i a les persones més necessitades. Amb les seves activitats i projectes, i la participació en plataformes i xarxes comunitàries, s'incideix positivament en la realitat, generant processos personals i comunitaris que trenquin el cercle de l’exclusió social.

Font: Fundació Salut Alta

Data de la notícia: 
25 de Maig de 2016

Jesuïtes de Catalunya - c/ Roger de Llúria 13, 08010 Barcelona - tel. 93 318 37 36 - jesuites@jesuites.net