"Jo per a tu, tu per a mi", dia de Sant Ignasi a Jesuïtes Educació

Alumnes de Jesuïtes Clot, al pati de l'escola per celebrar el Dia de Sant Ignasi

Aquest dimarts 14 de març les escoles de la xarxa Jesuïtes Educació han celebrat el dia de Sant Ignasi, una jornada que els vuit centres educatius de la Companyia de Jesús a Catalunya aprofiten per aprofundir en el coneixement de la figura d'Ignasi de Loiola i la tasca dels jesuïtes. Aquesta diada, que arriba ja a la seva setena edició, se celebra cada any a l'entorn de la data de l'aniversari de la canonització d'Ignasi de Loiola, el 12 de març.

Durant tot el dia l'alumnat ha participat a diferents activitats de tot tipus sota el lema "Jo per a tu, tu per a mi", amb el que es convida al compromís amb les persones, la justícia i la dignitat. D'aquesta manera, la celebració del dia de Sant Ignasi ha posat l'accent, aquest any, en l'objectiu de les escoles jesuïtes d'educar els nois i noies per un sentit de major responsabilitat i solidaritat, acceptant les diferències culturals i avançant cap a la construcció d'un món millor. 

El programa del dia de Sant Ignasi inclou activitats adaptades a cada edat. Així, per exemple, per als més petits hi ha hagut jocs, xocolatada, tallers o presentacions de la vida de sant Ignasi a través de contes i titetlles. Els més grans han participat en gimcanes i xerrades a través de les quals han pogut conèixer el testimoni d'alguns jesuïtes i el treball de la Companyia de Jesús en diferents àmbits. Alguns dels grups han fet una sortida a Verdú, poble natal del sant jesuïta català Pere Claver. 

Podeu veure un recull d'imatges i de les activitats que s'han realitzat a #DiadeSantIgnasi

 

Data de la notícia: 
14 de Març de 2017

Jesuïtes de Catalunya - c/ Roger de Llúria 13, 08010 Barcelona - tel. 93 318 37 36 - jesuites@jesuites.net