Jesús Renau ofereix el seu suport per a la pregària

Va presentar el seu darrer llibre al Casal Loiola

"Estem teixits dels altres, i del Senyor que ens ha teixit, ens acompanya i ens estima". Aquesta veritat, expressada pel jesuïta Jesús Renau en la presentació del seu últim llibre, pot ser un bon resum de la trobada que va tenir lloc el passat dijous 17 d'octubre al Casal Loiola de Barcelona. Una presentació acompanyada per molt d'amor i estimació per part de les quatre persones que van acompanyar a Renau, que es defineixen senzillament per ser amics seus i també de la resta de les persones que van assistir a l'acte. 

En aquest llibre, amb el títol "Suport. Per a viure la pregària", l'autor, amb àmplia experiència en l'acompanyament de persones i col·laborador del web de pregària en català pregaria.cat, ens dóna un cop de mà per retornar a l'oració, enmig de la recerca per viure en plenitud una vida que està plena de presses i rutines. A això es refereix Núria Romay en el pròleg del llibre: "necessitem el suport d'un suggeriment, d'alguna clau que obri una nova perspectiva, d'una pregunta a temps o d'una veu amb més experiència".

La mateixa Núria Romay, al costat de Yolanda VilaMàxim Muñoz Ramon Melgosa van expressar el que ha representat aquest llibre per a ells i també van oferir moltes pinzellades personals de la seva estreta relació durant anys amb Jesús Renau.

Una de les persones convidades definia així a l'autor: "Durant les trobades i converses amb Jesús, vaig captant aquesta fascinació per tot el que és humà, pel misteri que habita en el món interior de totes les persones, també per la creació, per la natura, l'amor per la muntanya que compartim ... i aquesta passió per l'artesania fina que és posar paraules (i trobar-les) a la vida, a l'oració". L'autor, emotiu, feliç i agraït, també emocionat per les intervencions, va tancar la presentació deixant als assistents molt entusiasmats i amb un desig enorme de llegir el llibre.

Data de la notícia: 
23 de Octubre de 2019

Jesuïtes de Catalunya - c/ Roger de Llúria 13, 08010 Barcelona - tel. 93 318 37 36 - jesuites@jesuites.net