Invitació al voluntariat per la transformació social

Imatge de la trobada per presentar les propostes de voluntariat al sector social

Les entitats del Sector Social de la Companyia de Jesús a Catalunya van convocar el passat 27 de setembre, per segon any consecutiu, la trobada "Fes voluntariat, transformem la Realitat". La iniciativa, promoguda per Arrels Sant Ignasi, Fundació La Vinya, Fundació Carles Blanch, Fundació Salut Alta, Fundació Migra Studium, Entrecultures Barcelona i Cristianisme i Justícia, i amb la col·laboració del Casal Loiola que acollia l'acte, és una invitació al voluntariat per la transformació social.

Amb l'objectiu d'exposar les diferents activitats i projectes per promoure el compromís personal, la trobada va constar d'una presentació de les entitats de la seva realitat i context, a la qual va seguir un vídeo amb testimonis de voluntàries i voluntaris. Una part vivencial en què des de diferents òptiques i edats es van compartir les motivacions del compromís social.

La segona meitat de l'acte es va dedicar a aprofundir en les diferents opcions de voluntariat, de manera que les persones assistents podien conversar i aclarir dubtes amb les persones de cada entitat. Un espai més proper en el que podien entrar en joc les disponibilitats i motivacions de cada persona.

Una bona experiència de la que estem segures que, d'una manera o altra, afavorirà al compromís per la transformació social.

 

 

Data de la notícia: 
01 de Octubre de 2018

Jesuïtes de Catalunya - c/ Roger de Llúria 13, 08010 Barcelona - tel. 93 318 37 36 - jesuites@jesuites.net