Tallers d'estiu per conèixer la diversitat religiosa

Activitat a l'Espai Interreligiós de Migra Studium

Els contes, la música o la dansa poden esdevenir eines fantàstiques per acostar-nos a la diversitat cultural i religiosa que ens envolta. És la proposta de tallers i activitats que presenta l'Espai Interreligiós de Migra Studium per aquest estiu i que és oberta a esplais, casals d'estiu, comunitats, i qualsevol grup d'infants, joves o adults. 
 
Una proposta lúdica per fer experiència de la diversitat religiosa
 
L'Espai Interreligiós, ubicat al centre de Barcelona, a Ciutat Vella, ofereix a les escoles durant el curs la possibilitat de portar a terme un taller que permet acostar-se a la diversitat religiosa d'una forma interactiva. L'any passat va decidir obrir també les seves portes durant el mes de juliol, amb una proposta més lúdica i adaptada al canvi de ritmes i rutines de l'estiu.
 
Així, l'espai presenta diverses activitats adaptades a diferents edats, on per exemple, es podran viure els valors de la diversitat i el diàleg a través de la narració d'un conte i una proposta d'expressió plàstica. Un altre dels tallers permetrà descobrir la música de les diverses tradicions religioses i com l'experiència musical pot esdevenir experiència de diàleg interreligiós. 
 
L'objectiu d'aquestes activitats és, igual que en la proposta per a grups escolars, educar i sensibilitzar sobre la diversitat religiosa i el diàleg. Per l'Alícia Guidonet, educadora de l'Espai Interreligiós, conèixer i acostar-se a les altres religions combat la incomprensió i evita els esterotips. "Veiem que l'educació és molt positiva i notem molt quan un escolar ha estat treballant aquell tema", afirma.
 
Per a més informació sobre les visites a l'Espai Interreligiós podeu descarregar l'arxiu adjunt o visitar el web de la Fundació Migra Studium.
 
Data de la notícia: 
22 de Maig de 2017
Arxius Adjunts

Jesuïtes de Catalunya - c/ Roger de Llúria 13, 08010 Barcelona - tel. 93 318 37 36 - jesuites@jesuites.net