Entrecultures Barcelona celebra la cursa "Corre per una causa"

Sortida d'una de les curses

Aquest diumenge 15 d'abril s'ha celebrat al Parc agrari del Baix Llobregat la cursa solidària "Corre per una causa, corre per l'educació", que organitza l'ONG Entrecultures a diverses ciutats i que per primera vegada s'ha celebrat a Catalunya. 

Amb una bona acollida en aquesta primera edició, petits i grans han pogut participar a les curses de 5 i 10 km i de 1.400 i 400m. Hi van participar més de 500 persones i més d'un centenar de voluntaris i voluntàries que van fer possible la cursa. 

L'objectiu ha estat sensibilitzar sobre la importància de l'educació per al desenvolupament i per a combatre les desigualtats. Els fons recaptats amb la cursa es destinaran als projectes educatius que el Servei Jesuïta als Refugiats, amb el suport d'Entrecultures, està realitzant a Maban, a Sudan del Sud. 

Entrecultures és una ONG de desenvolupament de la Companyia de Jesús que està present a 41 països per millorar les condicions de vida de les poblacions més vulnerables a través de l'educació, perquè l'educació garanteix el futur de les persones i permet trencar les espirals de desigualtat generades per situacions de pobresa, desplaçament, emergència o exclusió. 

Fa uns mesos l'ONG ha presentat la seva delegació a Barcelona. La cursa d'aquest diumenge és una de les primeres activitats de l'entitat a Catalunya.

Data de la notícia: 
16 de Abril de 2018

Notícies relacionades

Jesuïtes de Catalunya - c/ Roger de Llúria 13, 08010 Barcelona - tel. 93 318 37 36 - jesuites@jesuites.net