Creativitat com a resposta als reptes del món actual: acaba la Congregació de Procuradors 2012

Eucaristia de clausura, presidida pel P. Adolfo Nicolás

Aquest diumenge 15 de juliol ha finalitzat la Congregació de Procuradors de la Companyia de Jesús, que s'ha celebrat des del 9 de juliol a Nairobi, Kenya.

El centenar de jesuïtes d'arreu del món que hi participaven han reflexionat i debatut sobre la situació actual de la Companyia de Jesús i les seves prioritats de treball, i han decidit que no és necessari convocar una Congregació General. La trobada ha acabat amb un discurs del Superior General dels Jesuïtes, el P. Adolfo Nicolás, que ha valorat el treball realitzat durant la trobada com una mirada al futur i als reptes que haurà d'afrontar la Companyia de Jesús. Nicolás ha posat l'accent en la importància de la creativitat com a resposta a aquests reptes. Una creativitat que té el seu fonament en la mateixa espiritualitat ignasiana.

Al llarg de la trobada els temes que s'han abordat són diversos. El sector educatiu i el compromís amb els més pobres continuen sent àrees de treball prioritaries per a la Companyia de Jesús. D'altra banda, es confirma la necessitat de treball en xarxa a tots nivells, ja sigui dins mateix de la Companyia com amb altres institucions i plataformes.

Tota la informació i imatges al web de la Congregació de Procuradors Nairobi 2012

Data de la notícia: 
16 de Juliol de 2012

Jesuïtes de Catalunya - c/ Roger de Llúria 13, 08010 Barcelona - tel. 93 318 37 36 - jesuites@jesuites.net