Arrels-Sant Ignasi de Lleida i Natural optics col·laboren per atendre persones sense llar

Joan Suñol i Montse Solé, en la signatura del conveni

El grup Natural optics i l'entitat Arrels-Sant Ignasi, que treballa donant suport a persones sense llar a Lleida, han signat aquest dilluns 11 de novembre un conveni de col.laboració amb el qual es vol donar resposta a les necessitats de salut auditiva i visual de les persones que es troben en aquesta en situació. 

En la presentació del conveni, Montse Solé, gerent de Natural optics, ha expressat la voluntat de poder participar de la tasca social d’Arrels-Sant Ignasi a través del suport professional de Natural optics i Natural Audio, atenent a les persones que els derivi l'entitat. El president d'Arrels-Sant Ignasi, el jesuïta Joan Suñol, ha agraït a Natural optics la seva disponibilitat, des de la responsabilitat social corporativa de l’empresa, per ajudar a persones que es troben en situació de gran vulnerabilitat. Persones que, per a poder reemprendre o continuar el seu camí cap a la inclusió, necessiten de veure-hi i sentir-hi bé.

Amb la signatura d’aquest conveni s’estableix un nou espai de col.laboració gràcies al qual es podrà possibilitar que persones que no hi tenen accés puguin millorar la seva salut visual i també auditiva.

Arrels-Sant Ignasi va néixer a la parròquia de Sant Ignasi de Loiola de Lleida i treballa en l'atenció de persones en situació de marginació oferint-los un acompanyament personalitzat i personalitzador. Més enllà de l'atenció purament benèfica, es pretén que els usuaris del servei assoleixin els nivells d'estructuració personal i d'inserció social que són propis de la dignitat de la persona humana. 

Data de la notícia: 
12 de Novembre de 2013

Jesuïtes de Catalunya - c/ Roger de Llúria 13, 08010 Barcelona - tel. 93 318 37 36 - jesuites@jesuites.net